Repetities

Elke dinsdagavond repeteren wij met onze muzikanten van 20.00 uur tot 22.30 uur, waarbij wij van 21.00 uur tot ongeveer 21.20 uur pauzeren. Het is elke week weer gezellig bij Belzona, zowel tijdens de repetities als in de pauzes. Een grap en een lach hoort er standaard bij.

De repetities houden wij in een lokaal van het clubgebouw van Armonia aan de Weusthagstraat 1 te Hengelo. Deze repetities bent u vrij om te bezoeken.

Kijk vooraf wel even in de agenda of wij mogelijk een optreden hebben die avond. Voor de zekerheid kunt u altijd even contact met ons opnemen, wellicht dat een repetitie een keer uitvalt.

Wilt u spelend lid worden? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom als nieuw lid bij deze gezellige club.

Wij hopen u een keer op een repetitie te mogen begroeten.